ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Λιμάνι Καρλοβάσου! Ρωτάμε την πολιτική ηγεσία του τόπου....

Επειδή δεν θέλουμε να

γινόμαστε μάντεις κακών, αλλά δυστυχώς πολλές φορές έχουμε επιβεβαιωθεί σε πολλά πράγματα θέλουμε να επισημάνουμε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με το γνωστό θέμα από την μόνιμη διαμονή του πλοίου "Μυτιλήνη" στο Λιμάνι του Καρλοβάσου εδώ και πολλούς μήνες από την επίσχεση εργασίας που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι..

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Σάμος φέτος θα έχει μια πολύ καλή εικόνα σχετικά με την προσέγγιση καλών και σύγχρονων πλοίων και ένα από αυτά θα είναι και το Blue Star 1, όπου από τις 15 Ιουνίου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 ανέλαβε να εκτελεί προς το παρόν μια φορά την εβδομάδα το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Καρλόβασι.

Αν δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πλοίου είναι ένα σύγχρονο και γρήγορο πλοίο που μπορεί να μεταφέρει 1900 επιβάτες και 641 οχήματα.

Παρατηρώντας όμως καλύτερα διαπιστώνουμε ότι το πλοίο αυτό είναι μήκους 171 μέτρων και φυσικά αναρωτιόμαστε αν μπορεί να κάνει σωστή προσέγγιση στο Λιμάνι του Καρλοβάσου.

Ρωτάμε λοιπόν την πολιτική ηγεσία του τόπου και συγκεκριμένα την Περιφέρεια, τον Δήμο Σάμου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Θα μπορεί το πλοίο να μπεί μέσα στο λιμάνι του Καρλοβάσου;

Μήπως προκύψει θέμα και χαθεί ένα τέτοιο πλοίο από το νησί μας;

Όπως θυμόμαστε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε γίνει στο Καρλόβασι, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης είχε διαβεβαιώσει τους Καρλοβασίτες ότι όλα έχουν καλώς στο λιμάνι και ότι τα έργα προχωρούν, μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι και με το πλοίο Blue Star 1 δεν θα υπάρχει πρόβλημα;

Περιμένουμε απαντήσεις...

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα39
ΕχθέςΕχθές2097
ΕβδομάδαΕβδομάδα19247
ΜήναςΜήνας33868
ΣύνολοΣύνολο2683294
Statistik created: 2015-07-11T19:19:57+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή