ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Κύριοι Αγγελόπουλε & Πατσίδη πόσα λεφτά θα δώσετε για την βασιλόπιτα;

Έκπληξη μας προκάλεσε η πρόσκληση που

λάβαμε πριν από λίγες ημέρες από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Σάμου ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ΄΄ κ. Κυριάκο Πατσίδη, αλλά και τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο για τα εγκαίνια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου του Κ.Α.Π.Η. Καρλοβάσου στο ανακαινισθέν κτίριο (αρχοντικό Σταύρου Πανέρη),επί της οδού Ιπποκράτους Ζαΐμη στο Νέο Καρλόβασι.

Και αναφερόμαστε σε έκπληξη, αφού όπως αναφέρει η πρόσκληση αμέσως μετά το τέλος των εγκαινίων θα ακολουθήσει ο αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΟΧΙ στο καινούριο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΜΕΡΟΠΗ...!!!

Όπως πληροφορούμαστε η απόφαση αυτή του κ. Πατσίδη αλλά και του Δημάρχου, προκάλεσε δυσφορία σε στελέχη (και μάλιστα ανώτερα) της παράταξης του κ. Αγγελόπουλου, αφού όπως αναφέρουν το ποσό που θα δοθεί για την ενοικίαση της αίθουσας του ξενοδοχείου στο Καρλόβασι θα μπορούσε να διατεθεί για κάποιον άλλο σκοπό!

Μάλιστα ακούγονται και κάποια ποσά της τάξης των 1500 ευρώ χωρίς να γνωρίζουμε αν αληθεύουν, αλλά τέλος πάντων και 10 ευρώ να διατεθούν θα μπορούσε αυτά τα χρήματα το Νομικό Πρόσωπο να τα είχε γλιτώσει!

Ρωτάμε λοιπόν τους ανωτέρω κυρίους...

ΠΟΙΟΣ ο λόγος που η κοπή της πίτας δεν γίνεται στο καινούριο ανακαινισμένο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. αλλά σε ιδιωτικό χώρο;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, και Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΄΄ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ΄΄ Κυριάκος Πατσίδης με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν:

Στα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η Καρλοβάσου που θα πραγματοποιηθούν τηνΠέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο ανακαινισθέν κτίριο (αρχοντικό Σταύρου Πανέρη), επί της οδού Ιπποκράτους Ζαΐμη στο Νέο Καρλόβασι.

Μετά το πέρας των εγκαινίων, θα επακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κ.Α.Π.Η.Καρλοβάσου στο ξενοδοχείο Μερόπη.

Τον αγιασμό των εγκαινίων και την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιος.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα5625
ΕχθέςΕχθές5538
ΕβδομάδαΕβδομάδα16694
ΜήναςΜήνας64433
ΣύνολοΣύνολο3884125
Statistik created: 2016-04-13T19:36:54+00:00
O καιρός σήμερα