ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Eπιστολή των Πολυτέκνων Σάμου στον Σαμαρά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σάμος, 7/3/2013

Πρωθυπουργό

Κύριο Αντώνιο Σαμαρά

 

Κύριε Πρωθυπουργέ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αιφνιδιαζόμενο από την υπ’ αριθμ. 279/23460/22-2-2013 (ΦΕΚ 414/Β/22-2-2013) Κ.Υ.Α, αναφορικά με τον καθορισμό των κριτηρίων επιλεξιμότητας τελικών δικαιούχων και φορέων εκπροσώπησής τους, του προγράμματος δωρεάν τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε., έτους 2013 με την οποία το ανώτατο εισοδηματικό κριτήριο των 12.000 € στο ένα άπορο άτομο κατακρημνίζε-ται στα 7.200 € συμπαρασύροντας μαζί του το πλείστο των οικογενειών με πολλά παιδιά αφού χρησιμοποιείται το εισόδημα του 2011(εκκαθαριστικό 2012) σας αναφέ-ρει – υπενθυμίζει τα παρακάτω:

1. Στις προεκλογικές σας δηλώσεις μιλούσατε για προστασία της πολύτεκνης οικογένειας το οποίο κατά τα έργα σας δεν εφαρμόζεται.

2. Οι μειώσεις μισθών – συντάξεων, οι υπέρογκες φορολογίες, οι δυσανάλογες με το εισόδημα τιμές των αγαθών, τα χαράτσια έχουν τσακίσει την πολύτεκνη οικογένεια, το στήριγμα της πατρίδας κατά τους λόγους σας.

3. Το άρθρο 21 του Συντάγματος που αφορά στην Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας δυστυχώς δεν τηρείται με αποτέλεσμα να αυξάνεται η υπογεννητικότητα και να διασαλεύεται ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που αποτελεί υποχρέωση του Κράτους δηλαδή δικιά σας.

4.Τέλος με την εν λόγω ΚΥΑ πετάξατε στο περιθώριο πλήθος ακριτικών οικογενειών που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτά τα λίγα τρόφιμα.

 

Κ. Πρωθυπουργέ τα ακριτικά νησιά μας Σάμος – Ικαρία και Φούρνοι δεν ζητούν ελεημοσύνη, δεν γονατίζουν στα δύσκολα, έτσι κι αλλιώς μας έχετε από καιρό εγκαταλείψει και σε θέματα υγείας και σε θέματα συγκοινωνίας και σε θέματα δια-βίωσης, ζητούμε πίσω την αξιοπρέπειά μας, ζητούμε πίσω ανθρώπινες συνθήκες ζωής , ζητούμε τα παιδιά μας να μένουν στον τόπο τους, να κάνουν οικογένειες, να υπερασπίζονται τα Άγια ετούτα χώματα.

Τα μάτια όλων των οικογενειών στρέφονται στο πρόσωπό σας και στην ψυχή τους έχουν χαραγμένο ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος

Τσιώλης Απόστολος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4006
ΕχθέςΕχθές4210
ΕβδομάδαΕβδομάδα10608
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο3933971
Statistik created: 2016-04-27T14:01:30+00:00
O καιρός σήμερα