ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Οριστική η απόφαση. Το "Μύκονος" θα πιάνει μόνο στο Καρλόβασι!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες

πληροφορίες πάρθηκε ήδη η απόφαση από το Σ.Α.Σ. (Συμβούλιο Ακτοπλοΐκών Συγκοινωνιών) μετά τη χθεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο, όπου η εταιρεία HELLENIC SEAWAYS είχε υποβάλει άιτημα για την αλλαγή των δομολογίων του "Νήσος Mύκονος" και ζητούσε να εγκριθέι ως τερματικός σταθμός το Καρλόβασι της Σάμου.

Παρόλο που το θέμα στη χθεσινή συνεδρίαση δεν ήταν στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου η Βουλευτής Σάμου κ. Καλογερή και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Παπαθεοφάνους ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα όπως και έγινε.

Και οι δύο ζήτησαν να μην ικανοποιηθεί το αίτημα της εταιρείας αφού υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, αλλά όπως σας προαναφέραμε τα μέλη του Σ.Α.Σ. έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους και ας λένε ότι θα τις ανακοινώσουν την επόμενη εβδομάδα.

Φαίνεται ότι οι αιρετοί μας δεν λαμβάνονται πια υπόψιν και η παρουσία τους εκεί ήταν πλήρως αποτυχημένη.

Όλη αυτή η υπόθεση έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο "εμφύλιο" και τοπικιστικό πόλεμο, ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες πόλεις (Σάμο - Καρλόβασι) και δυστυχώς όλο αυτό βάζει μια μεγάλη ταφόπλακα στον τόπο, αφού ακόμη και πολίτες του,δεν έχουν την ωριμότητα να αποφασίσουν για την καλύτερη τύχη του νησιού τους!

 

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #4 Dimitris N 02-06-2013 22:15
h Hellenic einai etaireia kai koitazei to sumferon tis opws 8a ekane ka8e epixeirish.To Karlovasi einai pio konta, ara to vapori 8a kaiei ligotera petrelaia ara mas sumferei. Alimono omws sti stravi...pou 8a vgei panw sto limani....Makar i na min sumvei alla....To erwtima einai ti kanoume emeis???Ftiaksa me neo limani sto Malagari...Wrai a..Kai ti prosferei???Tip ota...Ena xalasma gia eisitiria kai mono.....Oxi loion vapori min perimenoume alla oute podilato 8alassis
Παράθεση
 
 
+8 #3 SAMIOTISSa 21-05-2013 11:51
Σωστά αποφάσισαν να πιάνει το καράβι ΜΟΝΟ ενα λιμάν σε μια σταλιά νησί. Δεν είναι δα κι η Κρήτη!
Ας γίνει συμφωνία να πηγαίνει το ένα πλοίο μόνο στο Βαθύ και το άλλο μόνο στο Καρλόβασι.
Άντε πια, μπας και βάλουνε και κανένα πλοίο της προκοπής!
Και να προσέχετε να ψηφίζετε ΕΞΥΠΝΟΥΣ ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Παράθεση
 
 
+16 #2 σαμιώτης 20-05-2013 04:59
Πουθενά σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει γραμμή που να προσεγγίζει 2 νησιά και αυτά να έχουν το καθένα 2 λιμάνια. Ας μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι ώστε να επισκευάσουν το οδικό δίκτυο και να τροποποιήσουν τα δρομολόγια των Κτελ να ικανοποιούν το επιβατικό κοινό. Αλλιώς δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κανένα καλό καράβι που να κάνει λιγότερο από 13 ώρες... Είναι λογικό...
Παράθεση
 
 
+6 #1 samiakianaptiksi 19-05-2013 07:03
Δεν βλέπω που στηρίζεται το θέμα του " εμφυλίου " και το θέμα του " τοπικιστικού " πολέμου . Επίσης δεν μπορώ να κατανοήσω την άρνηση μερίδας πολιτών να αντιληφθούν τα παιχνίδια σκοπιμότητας που παίζονται στις πλάτες του κοσμάκη και προς όφελος λίγων κ΄εκλεκτών. Εδώ ναι, φυσικά και θα συμφωνήσω ότι υπάρχει μεγάλη ανωριμότητα και ασχετοσύνη. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας , κακής νοοτροπίας , το οποίο χρόνια τώρα διατηρούν και εκμεταλλεύονται οι λίγοι πολιτικάντηδες του τόπου. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι θέμα σοβαρό για να μένει στα χέρια άχρηστων και ανίκανων "μικρών" ανθρώπων. Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί σωστά και να πιστέψει την πραγματικότητα . Κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλον στο νησί μας. Έλεος πια σταματήστε να δημιουργείται τέτοιου είδους θέματα και ας αναλώνουμε τον χρόνο και την φαιά μας ουσία για το καλό ΟΛΟΥ του νησιού.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα6256
ΕχθέςΕχθές14593
ΕβδομάδαΕβδομάδα30848
ΜήναςΜήνας35333
ΣύνολοΣύνολο3981836
Statistik created: 2016-05-05T14:09:00+00:00
O καιρός σήμερα