ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΟΚ...!!! Το πλοίο ''ΜΥΤΙΛΗΝΗ'' θα ζητήσει να φύγει από το Βαθύ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πολύ δυνατά σοκ θα δοκιμάσουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Σάμου αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, από τις πολιτικές και το οργανωμένο σχέδιο συγκεκριμένων αιρετών, φαίνεται ότι πετυχαίνουν να την καταντήσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ.

Κάποιοι μεθοδεύουν η απαξίωση αυτή να δώσει βήμα σε ένα καινούριο σχέδιο που καταστρώνεται, ώστε να φύγει από το Βαθύ η πρωτεύουσα αλλάζοντας και ανατρέποντας τον οικονομικό ιστό της πόλης!

Ένα ακόμα σοκ όπως προείπαμε θα είναι η αίτηση που σκοπεύει να κάνει η ναυτιλιακή εταιρεία NEL LINES που θα ζητά από το Σ.Α.Σ. να έχει και το δικό της πλοίο ''ΜΥΤΙΛΗΝΗ'' τερματικό σταθμό το Καρλόβασι!

Αυτό βέβαια σκοπεύει να το κάνει την περίοδο του χειμώνα έχοντας και ως "δεδικασμένο" την ικανοποίηση του αιτήματος του Σ.Α.Σ. για το πλοίο ''ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ''

Το θέμα εδώ είναι βέβαια πως θα αντιδράσει το υπουργείο και αν θα αποδεχτεί να ικανοποιήσει την εταιρεία, κάνοντας τα χατίρια της.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα838
ΕχθέςΕχθές4189
ΕβδομάδαΕβδομάδα34290
ΜήναςΜήνας88646
ΣύνολοΣύνολο3768168
Statistik created: 2016-03-20T07:08:21+00:00
O καιρός σήμερα