ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Νήσος Ρόδος: Ένα διαμάντι στα νησιά μας!

Η Hellenic SeaWays έδωσε την

περασμένη Κυριακή την δυνατότητα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και σε ντόπιους δημοσιογράφους να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους και την άνεση που διαθέτει το καινούριο πλοίο (της γραμμής Πειραιάς - Καβάλα) "Νήσος Ρόδος".

Ο καπετάνιος του πλοίου κ. Διαμαντής Παπαγεωργίου (Σαμιώτης από τον Μαραθόκαμπο στην καταγωγή) μας υποδέχθηκε θερμά μαζί με το προσωπικό και μας ξενάγησαν στους υπέροχους χώρους που διαθέτει.

Το "Νήσος Ρόδος" είναι επιβατηγό, οχηματαγωγό, όπου ναυπηγήθηκε το 1987 στην Ιαπωνία.

Έχει μήκος 193 μέτρα, πλάτος 27μ και η ανώτερη ταχύτητα που ταξιδεύει είναι τα 23 μίλα.

Διαθέτει 62 πολυτελείς καμπίνες με 172 κλίνες και μπορεί να μεταφέρει 1600 επιβάτες και 750 οχήματα.

Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι δεν έχει μόνο ισόγειο γκαράζ αλλά και άλλον όροφο όπου μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και φορτηγά αυτοκίνητα!

Το "Νήσος Ρόδος" έχει έναν πολύ όμορφο χώρο υποδοχής και άνετους χώρους με σαλόνια και αναπαυτικές αεροπορικές θέσεις, ενώ διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και καντίνες.

Ακόμη και κατάστημα μπουτίκ με είδη δώρων και άλλα!

Οι περισσότεροι πάντως χώροι του πλοίου καλύπτονται από μεγάλους τηλεοπτικούς δέκτες που άνετα ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει όποιο πρόγραμμα του αρέσει.

Ο καλύτερος και εντυπωσιακότερος χώρος που διαθέτει το πλοίο, είναι το αμφιθέατρο με μια τεράστια γιγαντοθόνη, αναπαυτικά σαλόνια και εξέδρα με πιάνο για ξεχωριστές βραδιές!

Οι καμπίνες είναι πολυτελέστατες και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα ενώ υπάρχουν και οι λουξ καμπίνες που μοιάζουν με ένα πολυτελές διαμέρισμα!

Η αίσθηση που μας άφησε πάντως εμάς σαν επισκέπτες ήταν σαν να βρίσκεσαι σε μια όμορφη "πόλη" όπου μπορεί να χαθείς άνετα αν δεν την εξερευνήσεις καλά!

Δηλώσεις στην εφημερίδα μας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος (και με την ιδιότητα του ναυτιλιακού πράκτορα) και ο καπετάνιος του πλοίου κ. Διαμαντής Παπαγεωργίου, αναφέροντας πως είναι μια τεράστια ευκαιρία για τα νησιά της Σάμου και τους κατοίκους να στηρίξουν την διάθεση την Hellenic SeaWays να βάλει τρια (3) από τα καλύτερα πλοία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη χώρα μας, δίνοντας νέα πνοή στα λιμάνια μας.

Ο κ. Κατρακάζος μας ανέφερε πως: "...ότι έχει ζητήσει από την εταιρεία άμεσα υπάρχει ανταπόκριση με θετικότατη εξέλιξη την αποδοχή (πριν λίγες ημέρες) του αιτήματος εκ μέρους μας από την εταιρεία να συνεχίσει τα δρομολόγια της και τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο στις θαλασσές μας"!

 

Εμείς να ευχηθούμε καλές θάλασσες στα πληρώματα των πλοίων της HELLENIC SEAWAYS και να τους ευχαριστήσουμε που την τρέχουσα περίοδο 2014-2015, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος κ. Αντώνης Αγαπητός που βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας και σε όλα τα μέλη της ανταποκρίθηκαν, καλύπτοντας τα κενά που προέκυψαν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της Καβάλας και των άγονων, εξυπηρετώντας επαρκώς τις νέες ανάγκες και δίνοντας νέα πνοή για ζωή στα λιμάνια και τους κατοίκους.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γαρυφάλλου

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1531
ΕχθέςΕχθές2917
ΕβδομάδαΕβδομάδα7751
ΜήναςΜήνας6552
ΣύνολοΣύνολο5656853
Statistik created: 2017-08-03T10:45:28+03:00
O καιρός σήμερα