ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

O Δήμαρχος Σάμου και...η παρέα του ετοιμάζει ταξιδάκι στην Νέα Υόρκη!!!

Δήμαρχε πες αλήθεια!

Θες να φορέσεις την κορδέλα σαν τον Καμμένο;

Η ταξιδιωτική μανία που έχει πιάσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου που έχει αναλάβει τα καθηκοντά του ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχ. Αγγελόπουλος, συνεχίζεται και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο που πρόκειται να διεξαχθεί σε λίγες ώρες (18:00), όπου ο κ. Αγγελόπουλος θα ζητήσει από το σώμα να εγκρίνει την μετακίνηση αντιπροσωπείας του Δήμου Σάμου, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας, στην επέτειο της 25η Μαρτίου 1821 και την καθιερωμένη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο την 10η Απριλίου 2016 της Νέας Υόρκης, μετά από σχετική πρόσκληση.

Ο κ. Αγγελόπουλος και ο εισηγητής του θέματος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αμυρσώνης θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό το θέμα θα πρέπει να το αποσύρουν και να μη συζητηθεί καθόλου, αφού είναι μια ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τους πολίτες της Σάμου!

Δεν είναι δυνατόν το νησί και η χώρα μας να έχει τόσο σημαντικά προβλήματα και ο κ. Αγγελόπουλος να ζητά να πάει με την παρέα του ταξιδάκια....που; Στην Αμερική!

Και τέλος πάντων αν το θέμα έρθει προς ψήφιση στο Δ.Σ. θα πρέπει να μας πουν ΠΟΙΟΙ θα είναι της ΠΑΡΕΑΣ που θα πάνε, αλλά και ΠΟΣΟ θα κοστίσει στους πολίτες αυτή η ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ!

Φυσικά για όλους εμάς θα έχει και πολύ μεγάλη σημασία ΠΟΙΟΙ Δημοτικοί Σύμβουλοι θα ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ μια τέτοια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ που έφεραν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1181
ΕχθέςΕχθές6303
ΕβδομάδαΕβδομάδα29738
ΜήναςΜήνας16859
ΣύνολοΣύνολο5199489
Statistik created: 2017-02-04T01:35:21+02:00
O καιρός σήμερα