ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ο Φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ. μας χτύπησε τη πόρτα!

Παρόλο που η τακτική της εφημερίδας μας δεν

ήταν αυτή...δηλαδή να μπαίνει μέσα στα "στρατόπεδα" φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών, δε μπορούμε να μην εκφράσουμε την οργή μας για αυτή την πρωτοφανή απόφαση που πήρε η κυβέρνηση και την ανακοίνωσε δια του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, πως από τώρα και στο εξής απαγορεύεται (!) η είσοδος σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων!!!

Είναι μια πρωτοφανής και ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ απόφαση στα χρονικά και ιδιαίτερα από μια αριστερή κυβέρνηση με το δεκανίκι της, τους Ανεξάρτητους; Έλληνες!!!

Όπως αναφέρει η απόφαση αυτή:

«Κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές των Κέντρων Υποδοχής τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν θα δίδονται άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, προκειμένου να εισέρχονται στους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας»...καταλήγει!

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής του πραγματικούς λόγους αυτής της απόφασης και αν πάρθηκε δήθεν για την προστασία των προσφύγων, είναι να απορεί κανείς πως την αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες, όταν εδώ τουλάχιστον στο νησί μας βλέπουμε δεκάδες ξένα τηλεοπτικά συνεργεία να αισχροκερδούν επάνω στον πόνο των προσφύγων ,που τους "κυνηγούν" στην κυριολεξία καθημερινά από τα δουλεμπορικά σκάφη που αποβιβάζονται, μέχρι και την ώρα που κοιμούνται!

Για όλο αυτό το τηλεοπτικό σόου που δίδεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κ. Μουζάλας και ο Καμμένος θα κάνουν κάτι;

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #1 Σκουταριδης Τακης 29-02-2016 19:49
Χαχαχαχαχαχαχα ακου αριστερη κυβερνηση !Με κανατε και γελασα !
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1254
ΕχθέςΕχθές4281
ΕβδομάδαΕβδομάδα41272
ΜήναςΜήνας30987
ΣύνολοΣύνολο4177794
Statistik created: 2016-06-05T02:43:28+00:00
O καιρός σήμερα