ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Aπαράδεκτοι! Έβγαλαν ανακοίνωση οι τεχνικές υπηρεσίες κατόπιν εορτής!

Αφού ταλαιπώρησαν για πολλές ώρες

οδηγούς και κατοίκους της Σάμου οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στις 13:58 σήμερα το μεσημέρι έβγαλαν ανακοίνωση πως η οδός Κεφαλλοπούλου θα παραμείνει κλειστή για σήμερα 15 και αύριο 16 Μαρτίου προκειμένου να αντικαταστήσουν τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης μπροστά από τη παιδική χαρά κοντά στο Λιμεναρχείο!

Ο δρόμος είχε κλείσει απροειδοποίητα από νωρίς το πρωί, με τις τεχνικές υπηρεσίες να αδιαφορούν αν ο κόσμος ταλαιπωρηθεί, ζητώντας μάλιστα με θράσσος και κατανόηση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Σάμος, 15/03/2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου ότι λόγω αποκατάστασης της βλάβης σε κεντρικό αγωγό αποχέτευσης θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στην οδό Κεφαλοπούλου από το ύψος του Λιμεναρχείου την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016.

Για το χρονικό διάστημα μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, εναλλακτικά η διαδρομή προς Νοσοκομείο και Καλάμι, θα γίνεται μέσω των οδών Θησέως (Δικαστήριο), Λυκούργου Λογοθέτη, Κουντουριώτη, 28ης Οκτωβρίου (ανηφόρα Σταδίου) και εκκλησία Τιμίου Σταυρού ή την Περιμετρική οδό.

Από την περιοχή Καλάμι προς την πόλη της Σάμου οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν την ανηφόρα του Νοσοκομείου προς Στάδιο, τον δρόμο που οδηγεί στο 2ο Δημοτικό σχολείο, την οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη ή την Περιμετρική οδό. Κατά το διάστημα αυτό, θα χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη σήμανση για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

 

ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2359
ΕχθέςΕχθές3204
ΕβδομάδαΕβδομάδα22460
ΜήναςΜήνας70199
ΣύνολοΣύνολο3889891
Statistik created: 2016-04-15T13:39:05+00:00
O καιρός σήμερα