ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Υπονοούμενα για πλαστογράφηση της υπογραφής του αφήνει μέλος της Επιτροπής Υγείας!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει ένα

από τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης Θεμάτων Υγείαςτου Δήμου Σάμου σχετικά με την επιστολή - υπόμνημα που έστειλε στις 15 Μαρτίου προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό η επιτροπή.

Ο Γιατρός Νικόλαος Κοντογιάννης μέλος της Επιτροπής αναφέρει στη προσωπική σελίδα στο Facebook πως ουδέποτε υπέγραψε την 7σέλιδη επιστολή και δημοσιοποίησε το E-mail που απέστειλε προς τον Δήμαρχο Σάμου σχετικά με την ένστασή του, αφήνοντας υπονοούμενα για πλαστογράφηση της υπογραφής του!!!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ο κ. Αγγελόπουλος δε πρέπει να αφήσει αναπάντητη και φυσικά πρέπει να πάρουν θέση και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής σε αυτή την υπόθεση.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής:

Βαλκαμλής Βασίλειος, Μηλίγκος Δημήτριος, Σαρρηγεωργίου Θεανώ, Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Ρουλιά Ευαγγελία, Μαυρατζώτης Δημήτριος Καραμανώλης Μιλτιάδης και Φιλλιπής Σταμάτης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο κ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

''Προς τον Κ.Δημαρχο Σαμου.

Αγαπητε Δημαρχε.

Ουδεποτε συνεδριασε η επιτροπη υγείας για να οριστικοποιησει τα θεματα τα οποια προταθηκαν απο ολα τα μελη της επιτροπης υγειας και οπως σιγουρα θυμαστε μια και προεδρευατε ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να συγκληθουμε εκ νεου για να οριστικοποιησουμε υπογραψουμε και ορισουμε τον τροπο δρασης που θα απεφερε το βελτιστο για τον λαο της Σαμου αποτελεσμα οσον αφορα την υγεια .

Αντ αυτου σημερα ελαβα οπως και ολα τα 11 μελη ενα ...μανιφεστο αναφερομενο στα εν γενει προβληματα που δεν ειχε καμια σχεση με τα θεματα που θεσαμε συζητησαμε και ο γραμμαρεας κατεγραφε.

Θεωρώ την πραξη αυτη ως εν δολω κατασκευασμενη.

Δεν ζητησαμε και μαλιστα το τελειως αντιθετο αποφασισαμε να γινει να αποτανθουμε απ ευθειας στον υπουργο αλλα μεσω Περιφερειαρχη στον Διπεαρχη και σαν μια γραθια να απαιτησουμε απο το υπουργειο τα του Καισαρος τω Καισαρι.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΩΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.

ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.

ΔΡ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ''

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1930
ΕχθέςΕχθές4281
ΕβδομάδαΕβδομάδα41948
ΜήναςΜήνας31663
ΣύνολοΣύνολο4178470
Statistik created: 2016-06-05T08:43:32+00:00
O καιρός σήμερα