ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Φτάνει πιά! Ξεκινούν κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

Έχοντας εξαντλήσει από τον Ιανουάριο έως και σήμερα όλα τα περιθώρια δράσης σε επίπεδο Συλλόγου(Υπομνήματα, Συναντήσεις, Δελτία τύπου),αποφασίζουμε τα εξής:

1)Κοινή δράση όλων των φορέων πάνω στο προσφυγικό πρόβλημα που μαζί με την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας αποτέλεσαν την ταφόπλακα στην οικονομική ζωή του τόπου μας.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 σε δίωρη στάση εργασίας και σε αποκλεισμό της Εφορίας και του ΙΚΑ από τις 11:00 έως 13:00 (Για τον Εμπορικό Σύλλογο η συνάντηση θα είναι στην εφορία).

 

2)Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 ώρα 19:00

Καλούμε όλους τους Σαμιώτες σε ανοικτή Συνέλευση στο αμφιθέατρο της περιφέρειας όπου θα έχουν κληθεί να παραβρίσκονται ο Βουλευτής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος.

Εκεί θα τους παραδοθεί το ψήφισμα των φορέων και θα ζητηθεί η κοινή στάση από όλους για το τόσο σοβαρό ζήτημα Ο ΕΣΣ θεωρεί ότι το επόμενο βήμα είναι όλοι οι φορείς μαζί και με τους αιρετούς να ζητήσουμε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Κου Μουζάλα παρόντος του Υπ.Εσωτερικών Κου Κουρουμπλή αλλά και της Υπ. Τουρισμού Κας Κουντουρά.

Θεωρούμε πως ολόκληρη η χώρα και ιδιαιτέρως τα νησιά που έχουν σηκώσει το βάρος του μεταναστευτικού ρεύματος αντιμετωπίζουν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Η διεκδίκηση αντισταθμιστικών μέτρων που ποτέ δεν ήρθαν πλην της αναστολής αύξησης του ΦΠΑ έχουν πλέον δώσει την θέση τους στο αίτημα για άμεση αποκατάσταση της οικονομικής καταστροφής που έχουμε υποστεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Πρωτεύουσα του νησιού έχει πληγεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια από Δημόσια έργα μέσα στον Ιστό της Πόλης που εμπόδιζαν στο να έχουμε κάποια ομαλή τουριστική περίοδο.

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

 

EK TOY ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+1 #13 μπε........ 29-06-2016 16:01
Παραθέτοντας makis:
eytixos meno karlovasi

φιλε μακη κι εγω Καρλοβασι μενω και προς το παρον καα την εχουμε εδω αν και πρεπει γενικοτερα να μας νοιαζει το τι συμβαινει στον τοπο μας και κατι αλλο... εχει αρχισει να ψιθυριζεται κι εδω οτι θα φτιαξουν χοτσπότι οποτε ας εχουμε το νου μας γτ θα ψαχνομαστε κι απο δω μερια
Παράθεση
 
 
+1 #12 makis 28-06-2016 23:29
eytixos meno karlovasi
Παράθεση
 
 
+3 #11 samos2 28-06-2016 15:02
το βαθυ μοιαζει σαν αραβικο χωριο το βραδυ και ζητημα ειναι αν εχει 10 τουριστες. ας προσεξουν λιγο γιατι στην λεσβο και στην λερο υπαρχει μειωση τουρισμου 90% και οι κατοικοι ετοιμαζονται για μεταναστευση
Παράθεση
 
 
+1 #10 μπε........ 26-06-2016 11:36
ναι θιχτηκε ο εμπορικος συλλογος ε?αχου τα καμενούλια! περυσι που πεφτε το μαρουλι ησαν καλα ε? οταν γεμιζαν τ μαγαζια στην παραλια απο τους ¨μεταναστες¨ και βρωμαγε ο τοπος κ σιχαινομασταν να βγουμε να πιουμε ενα καφε-οσοι μπορουσαμε- ή να παρουμε ενα νερακι οπου πηγα να κανω αυτη την κουβεντα(οτι ειναι λαθος να κυκλοφορουν εξω ανεξελεγκτοι ) μ λεγαν αχ οι καημενοι κτλ συν τ οτι με βριζαν χυδαιως μερικοι που -αφ ενος τα χοντοκονομαγαν περυσι, αφ ετερου την ημερα της πορειας διαμαρτυριας ηταν πρωτοι και καλυτεροι,οπως εμαθα! Μονοι τους κατεστρεψαν τον ηδη ελαχιστο τουρισμο που ειχε το νησι και βγαλανε και τρελο χρημα περυσι και κλαιγονται κ φετος. Αντε γιατι ο σουρρεαλισμος εχει και ορια κι εδω τον ξεπερασαμε!Περυ σι γτ δεν εκανε κανενας πορεια ? και μιλω για τους πολιτες του νησιου! Τωρα ολοι φωναζουν αλλα τωρα ειναι ΑΡΓΑ!
Παράθεση
 
 
+1 #9 samos 1 25-06-2016 21:05
μηπως πρεπει να το παρουμε ρομαντικα το θεμα? να πουμε οτι το βαθυ ειναι ενα αραβικο χωριο?
Παράθεση
 
 
+4 #8 Νικος Αλεξανδρου 25-06-2016 05:21
Συριζοκομμουνια δεν ψηφισατε???φατε τωρα....
Παράθεση
 
 
-7 #7 Θωθ 24-06-2016 13:51
Ναι ρε μ@#$% πέταγε το νησί απο τουρισμό και καταστρ'αφηκε απο τους μετανάστες ......Άντε φασισταριά ..
Παράθεση
 
 
+4 #6 Nik 24-06-2016 09:06
Την ώρα της κινητοποίησης πάντως ο Βουλευτής μας ανέλυε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τις προοπτικές των εργασιακών σχέσεων μεταξύ εργατικού δυναμικού Ευρωπαϊκής ένωσης και Ασίας, σε μια προσπάθεια διανοούμενης ερμηνείας και μαρξιστικής πρόβλεψης των μελλοντικών επιπτώσεων του BREXIT. Μετά από το άλλο τεράστιο θέμα που ενδιαφέρει πρωτίστως όλους τους Σαμιώτες που δεν είναι άλλο φυσικά από το νέο εκλογικό νόμο και τα νέα μπόνους εδρών, ο τηλεοπτικός χρόνος ετελείωσε και δεν υπήρξε καμία αναφορά στα ασημαντόττα προβλήματα της Πρωτεύουσας του νομού που αφορούν το μεταναστευτικό. Καλύτερα βέβαια που δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό, γιατί αρκετή αρνητική διαφήμιση και ζημιά έγινε με την άλλη μεγάλη έμπνευση άλλων αιρετών ( συνέδριο μεταναστευτικού )!
Παράθεση
 
 
+3 #5 ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 24-06-2016 08:17
ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΑ. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ. ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΑΓΑΝΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΤΡΠΛΑΣΙΑ. ΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ Κ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ . ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. Ο ΑΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΦΕΥΓΩ. ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΚΟΛΟΤΣΙΠΡΑΙΟΙ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ. ΗΡΘΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΣΚΑΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ Κ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΤΗΝ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙ ΠΡΩΤΟΣ
Παράθεση
 
 
+2 #4 Λιτσα 23-06-2016 23:09
Εσείς δεν τους θέλατε??δεν τους ταιζατε??εσείς δεν είστε οι αλληλεγγύοι??Να τους πάρετε σπίτια σας τώρα αν και δεν χρειάζονται την άδεια σας θα μπαίνουν από μόνοι τους στα σπίτια σας και θα βιαζουν και τα παιδιά σας!!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1706
ΕχθέςΕχθές2606
ΕβδομάδαΕβδομάδα9433
ΜήναςΜήνας80158
ΣύνολοΣύνολο4714277
Statistik created: 2016-09-29T13:39:22+03:00
O καιρός σήμερα