ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Λάβετε μέτρα! Θα έχουμε θύματα!

Όπως ήταν αναμενόμενο επιδεινώθηκε το 

τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του ΧΥΤΑ Ανατολικής Σάμου και η κατάσταση δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη μετά το κλείσιμο του ιδιωτικού κέντρου περίθαλψης ζώων!

Όπως καταγγέλουν πάρα πολλοί πολίτες δεκάδες σκυλιά εγκαταλείφθηκαν στην περιοχή και μαζί με πολλά άλλα που ήδη βρίσκονταν μέσα στον χώρο της χωματερής, έχουν δημιουργήσει αγέλες με αποτέλεσμα να επιτίθενται καθημερινά σε κοπάδια με αιγοπρόβατα αλλά και σε ανθρώπους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό όπου 50 περίπου πεινασμένα σκυλιά επιτέθηκαν στο κοπάδι κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πολλά από αυτά ενώ επιχείρησαν να δαγκώσουν και τους ανθρώπους που τα φυλούσαν!

Είναι άμεση προτεραιότητα να παρθούν μέτρα, αφού είναι σίγουρο ότι τα προβλήματα πολύ γρήγορα θα είναι μεγαλύτερα και στο τέλος μπορεί να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα!

Επίσης με κάποιον τρόπο οι αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες που ενώ γνωρίζουν ότι το κέντρο περίθαλψης ζώων έχει κλείσει, αυτοί πάνε και εγκαταλείπουν νεογέννητα σκυλιά και γατιά στον περιβάλλοντα χώρο!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1117
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18070
ΜήναςΜήνας5191
ΣύνολοΣύνολο5187821
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα