ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ημερίδα για τις αλλαγές στο Λύκειο και Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΣΑΜΟΥ

Σάμος, 05/ 03 / 2014

Προς : Μέσα μαζικής επικοινωνίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Σάμου της Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου, διοργανώνει Ημερίδα σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Σάμου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Σάμου με θέμα: Αλλαγές στο Λύκειο και Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η Ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές της Σάμου και έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τις αλλαγές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου, τη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών Γ΄ Γυμνασίου. Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Σάμου, με ώρα έναρξης 18:00.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Βασίλειος Τάτσης, Υπεύθυνος ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Ενδεικτικά το έργο του ΚΕ.ΣΥ.Π είναι:

 

1. Η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και προσανατολισμού σε καθημερινή βάση σε μαθητές/μαθήτριες, γονείς και νέους/νέες έως 25 ετών στο χώρο του ΚΕ.ΣΥ.Π.

 

2. Η ενημέρωση μαθητών/μαθητριών γονέων και καθηγητών σε θέματα που αφορούν το σύστημα εκπαίδευσης του Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου, Επαγγελματικές Σχολές, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ι.Ε.Κ. και το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κ.λ.π.

 

3. Η στενή επαφή και συνεργασία με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας (δήμους, επιμελητήρια, μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικούς με τον επαγγελματικό προσανατολισμό κ.ά.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2273080008, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας για το κοινό:

ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ: 9:00- 17:00

ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00-13:00

 

ΚΕ.ΣΥ.Π. ΣΑΜΟΥ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1459
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18412
ΜήναςΜήνας5533
ΣύνολοΣύνολο5188163
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα