ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

  • Συμβουλές για θέματα δικτύου, διαδυκτίου και εφαρμογών
  • Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων
  • Συντήρηση και οργάνωση δικτύου
  • Κατασκευή ιστοσελίδων και E-Shop
  • Ανάπτυξη εφαρμογών

Σμύρνης 1 - 2ος όροφος
Στην πόλη της Σάμου
Τηλ. +30 22731 00 304
Κιν. +30 698 244 05 10

Επικοινωνήστε μαζί μας, πατώντας εδώ: 

www.newageit.gr

Βρείτε μας στο Facebook...

Κύριε Κατρακάζο μη παραπλανείτε τους πολίτες!

Δυστυχώς είμαστε στη

δυσάρεστη θέση να διαψεύσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, διότι πριν 2 μέρες έστειλε ένα δελτίο τύπου όπου δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!

Αναφέρει (μέσα σε αυτό) περί δήθεν ανεύθυνων φημολογιών σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στο Λιμάνι Καρλοβάσου και τη διακοπή τους ,φωτογραφίζοντας το άρθρο που είχαμε γράψει (ΕΔΩ) και την αίτηση (προς το κοινοτικό συμβούλιο Καρλοβάσου) που είχε κάνει ο κοινοτικός σύμβουλος Καρλοβάσου κ. Μανώλης Νικολού (και είχε συνυπογράψει) και ο κ. Γιάννης Αγγελίδης (και αυτός κοινοτικός σύβουλος) όπου εξέφραζαν την ανησυχία τους διότι σταμάτησε το έργο λόγω της επίσχεσης εργασίας που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι του πλοίου ''Μυτιλήνη'' και της μη μετακίνησης του καραβιού!

 

Καταρχήν να πούμε στον κ. Κατρακάζο πως ευτυχώς που βρέθηκε ο κ. Νικολού (και ο κ. Αγγελίδης) και έφεραν επίσημα το θέμα στο κοινοτικό συμβούλιο διότι αυτό το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες του Καρλοβάσου και έπρεπε και ο ίδιος αλλά και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης να το έχουν λύσει πρώτοι!

 

Να πούμε επίσης στον κ. Κατρακάζο πως όταν μιλάει για "ανεύθυνες φημολογίες" θα πρέπει να προσέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, διότι εμμέσως μας αποκαλεί ψεύτες, ενώ ο ίδιος ψεύδεται με το δελτίο τύπου που στέλνει στα ΜΜΕ...!

 

Λέει λοιπόν ότι ποτέ δεν σταμάτησε το έργο αφού " ...το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί μια ανεύθυνη φημολογία ότι δήθεν σταμάτησε το έργο"

 

Μήπως γνωρίζει ο κ. Κατρακάζος ότι συζητήθηκε ως ΕΚΤΑΚΤΟ το θέμα αυτό (μετά την αίτηση Νικολού και Αγγελίδη) στο Κοινοτικό Συμβούλιο Καρλοβάσου και μάλιστα με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση (5-0), ζητείται από εσάς τους αρμοδίους να λύσετε ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα;

 

Μήπως γνωρίζει ο κ. Κατρακάζος ότι την ημέρα που κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου (27-3-2015) κλήθηκε από τον Λιμενάρχη του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβάσου και ο Πλοίαρχος αλλά και ο Ύπαρχος του ''Μυτιλήνη" και τους ζητήθηκε να μετακινηθεί το καράβι 20 μέτρα ποιο μπροστά για να ξεκινήσει το έργο;

 

Η απάντηση που έδωσαν και οι δυο (2) εργαζόμενοι του ''Μυτιλήνη" το ξέρετε κ. Κατρακάζο ότι ήταν ΟΧΙ "...δεν το κουνάμε ούτε μέτρο";

 

Πως λοιπόν κ. Αντιπεριφερειάρχη θα εκτελεστεί έργο με το "Μυτιλήνη" να εμποδίζει;

 

Ελάτε λοιπόν σε μια συννενόηση με τους εργαζόμενους του πλοίου και κοιτάξτε να λύσετε το πρόβλημα και αφήστε κι εμάς να "σπέρνουμε ψεύτικες ειδήσεις".

 

Εξάλλου για το καλό της πόλης του Καρλοβάσου το κάνουμε και φανταζόμαστε πως δε θέλετε να δείτε στο τέλος το πλοίο επί των ημερών σας να γίνεται εκθεσιακό μουσείο μέσα στο λιμάνι!

 

Όπως επίσης φανταζόμαστε ότι και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εκτιμήσουν ότι εκεί που βρίσκονται τόσος μήνες, υπάρχουν και κάποιοι ευαίσθητοι σύμβουλοι που καθημερινά τους μαζεύουν σκουπίδια, τους πηγαίνουν νερά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και ένα ευχαριστώ προς τον κ.Νικολού και τους εργαζόμενους του συνδέσμου δυτικής Σάμου οφείλουν να το δώσουν... !

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ:

 

''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

 

Σάμος, 27 Μαρτίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί μια ανεύθυνη φημολογία ότι δήθεν σταμάτησε το έργο « ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΣΚΑΦΩΝ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ» λόγω του συνεχιζόμενου ελλιμενισμού του πλοίου ¨Μυτιλήνη¨ ως αποτέλεσμα της επίσχεσης εργασίας του πληρώματός του.

Η φημολογία αυτή προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, από την υπεύθυνη θέση του μοναδικού φορέα υλοποίησης και επίβλεψης του έργου, θέλει να διαβεβαιώσει ότι καμία διακοπή στην εκτέλεσή του δεν έχει συμβεί.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, μετά από συνεχείς συσκέψεις και επικοινωνία του κ. Αντιπεριφερειάρχη, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, του μελετητή αλλά και του αναδόχου του έργου, ώστε οι εργασίες να συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά και με τις υφιστάμενες συνθήκες στο λιμάνι.

Μάλιστα, λήφθηκαν και αποφάσεις για επιπλέον παρεμβάσεις που θα κάνουν το λιμάνι Καρλοβάσου ακόμη ποιο λειτουργικό ως προς τον ασφαλή ελλιμενισμό των πλοίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε σχετικά:

«Το έργο στο λιμάνι Καρλοβάσου συνεχίζεται κανονικά και έχουμε φροντίσει έγκαιρα να εξασφαλίσουμε την ομαλή ολοκλήρωσή του και με τις υφιστάμενες συνθήκες.

Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι το έργο αυτό, για μας είναι έργο προτεραιότητας και θέλω κατηγορηματικά να διαβεβαιώσω την κοινωνία του Καρλοβάσου ότι πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου το λιμάνι θα έχει δοθεί για χρήση»

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ''

 

 

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+1 #6 Ανδριανοπουλος Σταμ. 06-04-2015 13:32
ΚΑΤ αρχήν το έργο είχε Σταματιάδη μερικούς μήνες προφανώς ο κ.Αντιπεριαρχης είχε λανθασμένη πληροφόρηση και λέω μήπως λέω ηγκικεν η ώρα από παλιές δηλώσεις του κ.Κατρακαζου πριν γίνει Αντιπεριαρχης ότι ένα λιμάνι και μάλιστα του Βαθιου και όχι Σάμου όπως θέλουν να το αποκαλούν να υλοποιήσουμε υποσχέσεις.?? απλώς το αναφέρω ευχαριστώ
Παράθεση
 
 
+2 #5 Φοίβη 30-03-2015 05:03
Επειδή μενω στο Καρλόβασι θα ηθελα να αναφερω οτι... το πλοίο συνεχίζει και παραμένει στο λιμάνι και καποιες μερες πράγματι γινονται καποιες εργασιες διπλα από το πλοίο. Δεν ξερω τι ειδους. Απλα υπαρχουνε δυο τρείς που δουλευουνε και κάτι μηχανήματα. Αλλά αυτό αραια και που. Τωρα ξεκαρφωμα να ειναι;;;;;;;; λεεεεω εγω τωραααααα... ολεφτα τρωωωνε;;;;;;; δεεεεν ξερω.......
Παράθεση
 
 
+6 #4 Πρωτευουσιανος 29-03-2015 21:34
Παμπονηρος ο Νικολου (αυτος επρεπε να ειναι Δημοτικος Συμβουλος κι οχι Kοινοτικος)!! Πηρε το ψηφισμα του κοινοτικου συμβουλιου ομοφωνα αμεσως, εδωσε και πατημα στο Καλατζη τον Αντιδημαρχο να πιεζει με το δικο του μοναδικο τροπο..τριβει τα χερια του κι ο Αγγελοπουλος ξερωντας πως το Συστημα στο Καρλοβασι δουλευει!!Γιατι δουλευει και φαινεται ..δινει και πασα στο Κατρακαζο να κανει τη σωστη κινηση και να φυγει το Καραβι. Απο δω τι γινεται??
Παράθεση
 
 
+5 #3 Nikolas kox 29-03-2015 21:00
Το εργο θα γινει αλλα να μη γινει με το στανιο!! Και να γινει σωστα!! Ας πανε κι αυτοι οι χριστιανοι 20 μετρα!! Τι τους ζηταει η τοπικη κοινωνια??τιποτ α!!20 μετρα...Αν θελουν να την εχουν απεναντι να μας το πουν!!
Παράθεση
 
 
+5 #2 Astraxan 29-03-2015 20:53
Ολοι λενε πως ειναι στημενο το καραβι!! Τι κανουν οι της Περιφεριας ??? Θα εκτεθουν!!
Παράθεση
 
 
+5 #1 Πολντο!! 29-03-2015 20:51
Ειναι πολυ Σοβαρο το θεμα!! Θα πρεπει ο κος Κατρακαζος να προβει στα δεοντα!!
Το καραβι πρεπει να φυγει!! Οχι απλα για να φυγει αλλα για να Ταξιδεψει!!Να εξυπηρετησει και την πολη μας και τους Εργαζομενους!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα503
ΕχθέςΕχθές2440
ΕβδομάδαΕβδομάδα10621
ΜήναςΜήνας34028
ΣύνολοΣύνολο2332259
Statistik created: 2015-04-09T22:52:23+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή