ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Άσχετοι...Είναι για τα καρναβάλια!

Θα θέλαμε ειλικρινά να ξέρουμε

ποιος είναι αυτός που χειρίζεται την οργάνωση του Καρλοβασίτικου Καρναβαλιού που πρόκειται να γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στο Καρλόβασι, αφού αποδεικνύεται ότι είναι παντελώς άσχετοι και λειτουργούν με απίστευτο ερασιτεχνισμό!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τους Χορηγούς Επικοινωνίας και αναδείξαμε από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα οι "υπεύθυνοι" του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. θέλοντας να εξομαλύνουν την κατάσταση πρόσθεσαν στην αφίσα του Καρναβαλιού και τα υπόλοιπα τοπικά μέσα ενημέρωσης που είχαν "ξεχάσει" με τα λογότυπα τους.

Όμως όσον αφορά την εφημερίδα μας έβαλαν λάθος λογότυπο αντιγράφοντας ένα λογότυπο που το χρησιμοποιούσε η εφημερίδα μας όταν έβγαζε το έντυπο πριν 5-6 χρόνια!!!

Για να καταλάβουν οι αναγνώστες το πόσο πρόχειρα λειτουργούν, δεν έκαναν το πιο απλό!

Να μας ζητήσουν να τους αποστείλουμε είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, το επίσημο λογότυπο της εφημερίδα μας!

Όπως και να έχει πάντως, έστω και με αυτή την προχειρότητα την οποία λειτουργούν, εμείς ευχόμαστε το Καρλοβασίτικο Καρναβάλι να έχει επιτυχία και ας κοιτάξουν οι υπεύθυνοι του Δήμου και του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ., την επόμενη χρονιά να τοποθετήσουν κάποιους ανθρώπους που θα λειτουργούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα...

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ"

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα5728
ΕχθέςΕχθές5538
ΕβδομάδαΕβδομάδα16797
ΜήναςΜήνας64536
ΣύνολοΣύνολο3884228
Statistik created: 2016-04-13T19:36:54+00:00
O καιρός σήμερα