ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Νέο καθεστώς στη συλλογή δικαιολογητικών για τρόφιμα απόρων 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 07 Μαρτίου 2013

Ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και τους τρίτεκνους ότι η κυβέρνη-ση αιφνιδιαστικά προχώρησε σε κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 414 Β/ 22-2-2013) αλλάζοντας τα δικαιολογητικά και κατεβάζοντας τα εισοδηματικά όρια για τη χορήγηση τροφίμων όπως φαίνεται στον παρακάτω ΠΙΝΑΚΑ.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν όσοι δεν έχουν ακόμη υποβάλλει και πληρούν τις νέες προϋποθέσεις είναι τα παρακάτω:

1. Αντίγραφο αποδεικτικού στοιχείου ταυτότητας.

2. Ειδική Αίτηση με πλήρη στοιχεία θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσιο φορέα (ΚΕΠ, Αστυνομία κλπ).

3. Άδεια διαμονής σε ισχύ (Μόνο για αλλοδαπούς τρίτων χωρών).

Η έγκριση των στοιχείων των τελικών δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί με έλεγχο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ηλεκρονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες γιαυτό πρέπει να αναγράφεται καθαρά στην αίτηση.

Ο Σύλλογος θα επιστρέψει ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά όσων μελών του τα είχαν ήδη υποβάλλει και δεν δικαιούνται σύμφωνα με τα νέα εισοδηματικά κριτήρια.

Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από 01 Απριλίου 2013 στο Γραφείο του Συλλόγου στο Γεφυράκι Σάμου (Τηλ. 2273023900) καθημερινά από 9 εως 12 π.μ.

Ο Σύλλογος αν και δεν ευθύνεται αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του καθώς και από όλες τις δημοτικές υπηρεσίες (ΚΕΠ, Ληξιαρχεία κλπ) για την ταλαιπωρία που υπεβλήθησαν όσον αφορά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών για τη χορήγηση τροφίμων.

Εκ του Συλλόγου

 

Συγχαρητήρια των πολυτέκνων για την νεα πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σάμου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την κ. Βάσω Βρυνιώτη επ΄ ευκαιρία της εκλογής της ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Η κ. Βρυνιώτη παρέλαβε την προεδρεία από τα στιβαρά και έμπειρα χέρια του προκατόχου της κ. Δράκου Αντωνίου ο οποίος επί 15ετία κρατούσε τα ηνία του Εργατικού Κέντρου δίνοντας αγώνες σε καθημερινή βάση προασ-πιζόμενος ανιδιοτελώς τα εργατικά δικαιώματα.

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Τσιώλης

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2590
ΕχθέςΕχθές4210
ΕβδομάδαΕβδομάδα9192
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο3932555
Statistik created: 2016-04-27T08:01:11+00:00
O καιρός σήμερα