ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Σημαντική προσφορά του ΑΧΕΠΑ ''ΟΜΗΡΟΣ'' για το ασθενοφόρο Καρλοβασίου

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι

φορείς που ''βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά'' και κάποιοι πολίτες που με τις πρωτοβουλίες που παίρνουν αποδεικνύουν ότι ειναι πολύ απλό να καταφέρουμε κάποια πράγματα απλά να ενδιαφερθούμε πραγματικά.

Το περασμένο Σαββατο ήταν μια σημαντική στιγμή για την Δυτική Σάμο ιδιαίτερα για την υποβάθμιση της υγείας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Όλοι θυμόμαστε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των εργαζομένων για την επικινδυνότητα του μοναδικού ασθενοφόρου που λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου λόγω της φθοράς που υπάρχει στα ελαστικά του ασθενοφόρου.

Οι εργαζόμενοι προσπαθούσαν για πολλούς μήνες να βρουν λύση στο πρόβλημα αυτό και έτσι μεταξύ των άλλων έκαναν μια αίτηση προς τον σύλλογο ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας "Όμηρος ", ελπίζοντας στην ανταπόκριση των ομογενών της Αυστραλίας.

Με την σημαντική συμβολή του Προέδρου του ΑΧΕΠΑ ''ΟΜΗΡΟΣ'' της Σάμου κ. Βασίλη Αραβαντινού, οι ομογενείς ανταποκρίθηκαν άμεσα και ομόφωνα έστειλαν την σχετική πίστωση για την αγορά και των 4 ελαστικών του ασθενοφόρου!

Έτσι το περασμένο Σαββατο στο κατάστημα ελαστικών του κ. Ευάγγελου Μαργαρώνη στα Καναπτσέΐκα παρουσία του κ. Αραβαντινού και εκπροσώπου των εργαζομένων του Κ.Υ. Καρλοβασίου έγινε η τοποθέτηση και η ζυγοστάθμιση (δωρεάν προσφορά του κ. Μαργαρώνη) των ελαστικών στο ασθενοφόρο.

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλων των Σαμιωτών τους ομογενείς του ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ & ΣΑΜΟΥ ''ΟΜΗΡΟΣ'' και ιδιαίτερα τον κ. Αραβαντινό γι'αυτή τους την προσφορά.

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #2 Γαρυφαλλου Γιωργος 10-07-2013 21:56
Το διορθώσαμε. Ζητούμε συγνώμη
Παράθεση
 
 
0 #1 Μαργαρώνης Δημήτρης 10-07-2013 10:53
Το κατάστημα ελαστικών Μαργαρώνης Ευάγγελος δεν βρίσκεται στον Μαραθόκαμπο όπως γράφετε αλλά στα Καναπσέικα Καρλοβάσου.
Παρακαλώ διορθώστε το.
Ευχαριστώ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα202
ΕχθέςΕχθές5228
ΕβδομάδαΕβδομάδα28147
ΜήναςΜήνας78322
ΣύνολοΣύνολο4024825
Statistik created: 2016-05-13T20:18:42+00:00
O καιρός σήμερα