ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Απίστευτη προσέλευση προσφύγων σήμερα στη Σάμο!

Κάθε ρεκόρ πάει να σπάσει σήμερα η

μαζική προσέλευση προσφύγων στο νησί της Σάμου, αφού λόγω των καλών καιρικών συνθηκών αλλά και των προβλέψεων που υπάρχουν για το Σαββατοκύριακο όπου οι άνεμοι θα ενταθούν και θα ξεπεράσουν τα 7 μποφώρ, κάνει τους Τούρκους δουλέμπορους να προσπαθούν να στείλουν στα νησιά μας, όσο περισσότερους πρόσφυγες μπορούν!

Στη Σάμο σήμερα φαίνεται να ξεπερνά τα 1000 άτομα η αποβιβασή τους στο νησί και σε πάρα πολλά περιστατικά υπήρξε Alert και κλήσεις (πάνω από 4) προς το αριθμό εκτάκτου ανάγκης 112, αλλά ευτυχώς όλα αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς!

Σήμερα παρακολουθούμε και μια άψογη συνεργασία της Αστυνομίας με το Λιμενικό Σώμα, (και αξίζουν συγχαρητήρια) αφού οι 3 κλούβες που υπάρχουν από τις 2 την νύχτα, κουβαλούν συνεχώς κόσμο, μέχρι και αυτή την ώρα!

Στον αριθμό των αφίξεων δεν υπολογίζεται ο αριθμός αυτών που φθάνουν στο Αγαθονήσι, ενώ αυτή την ώρα στο Λιμάνι του Μαλαγαρίου υπάρχει το αδιαχώρητο από πρόσφυγες και εθελοντές, οργανώσεις και άλλοι φορείς προσπαθούν να τους δώσουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #5 Γιαννης 01-11-2015 13:52
Μπραβο στα παιδια για την συνεργασια και το εργο που προσφαιρουν τοσο καιρο στο νυσι μας γιατι οπως γνωριζω, μονο αυτοι ειναι για ολο το νυσι. Μπραβο. Οσο για τον κυριο μισο κιλο φετα εχει μπερδεψει το ονομα του με την λιστα του supermarket οταν θα μαθει να γραφει το ονομα του τοτε θα δεινουμε σημασια στα λεγομενα του.! Και παλι μπραβο στα παιδια να συνεχισετε ετσι.
Παράθεση
 
 
+3 #4 μαριανθη 01-11-2015 13:41
Κυριε "Μισο κιλο φετα" απο τα λεγομενα σας καταλαβαινω οτι εισαστε ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ το γεγονος οτι δεν εχουμε λεοφορεια δεν φτενε αυτοι οι ανθρωποι... Και καλα θα κανατε τις κακιες και τα παραπονα σας να τα λεγατε εκει που πρεπει..... Και οχι μολης βλεπατε μια καλη ειδιση να κοιταζετε πως να την κρεινετε αρνητικα... Και αφου σας ενοχλει τοσο που αυτα τα παιδια πηγαινουν και βοηθανε τον κοσμο γιατι δεν πηγαινετε εσεις να τους βοηθατε???????
Παράθεση
 
 
-7 #3 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ!! 31-10-2015 13:57
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΝΑ ΕΞΗΠΥΡΕΤΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ μονημος λεοφορεια και οδηγους για να μαζευουν εγκυρα τους προσφυγους !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΟΥ!!!
Παράθεση
 
 
+11 #2 Κωσταντινος 31-10-2015 09:08
Μπραβο στα παιδια για την καλη δουλεια που εκαναν και μπραβο στο κουραγιο τους να δουλευουν τοσες ωρες.... Αλλοι στην θεση τους θα ηταν με το ρολοι στο χερι και δεν θα δουλευαν περαν του 8 ωρου αυτα τα παιδια οπος και τις αλλες φορες μας απεδειξαν οτι εχουν ανθρωπια μεσα τους..... και οπως λεει και η κυρια μαριανθη αυτα να τα βλεπουν και οι αλλοι που ειναι στα γραφεια τους με το ρολοι στο χερι.... μπραβο να συνεχισετε ετσι μας κανετε ολους περιφανους!!!!! !!!!!
Παράθεση
 
 
+11 #1 μαριανθη 31-10-2015 05:39
Συγχαριτηρια στα παιδια για την συνεργασια και για την αψωγη δουλεια που εκαναν.... Αυτα οφειλουν να τα βλεπουν οι υπηρεσιες τους και οι διηκητες τους και να εχουν μονημος λεοφορεια και οδηγους για να μαζευουν εγκυρα τους προσφυγους και να μην τους αφηνουν πορολη την ταλαιπορια τους να περπατανε μεχρι το κεντρο της πολης....
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

"MATRONA" CATERING

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα775
ΕχθέςΕχθές6030
ΕβδομάδαΕβδομάδα6564
ΜήναςΜήνας15991
ΣύνολοΣύνολο3400651
Statistik created: 2016-01-04T23:41:57+00:00
O καιρός σήμερα