ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Μητσοτάκης - Αγγελόπουλος: Δημόσιες Σχέσεις στη Νέα Υόρκη;

Πηγή: kalami

Η πάλαι ποτέ δυναμική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, κατάντησε ''εκμεταλλεύσιμο είδος'' τυχοδιωκτών, επιχειρηματιών και λοιπών επιτήδειων

Κομματικά παιχνιδάκια, με την χρησιμοποίηση ακόμα και της ''εθνικής παρέλασης'':

Ο πρόεδρος της ''Νέας Δημοκρατίας'', Κυριάκος Μητσοτάκης, ''τελετάρχης'' στην παρέλαση της Νέας Υόρκης

Ο πρόεδρος της ''σκανδαλιάρας'' Ομοσπονδίας Π. Γαλάτουλας και ο εκδότης του ''Εθνικού Κήρυκα'' Αντ. Διαματάρης, χρησιμοποιούν και την παρέλαση, γιά όφελος και πολιτικά παιχνιδάκια σε Ομογένεια και Ελλάδα.

Aλλά αυτό που προβληματίζει, είναι η ελαφρότητα του πρόεδρου της ''Νέας Δημοκρατίας'', που δέχεται να χρησιμοποιείται από επιτήδειους, εκμεταλλευτές της Ομογένειας. (Περισσότερα από 700.000 δολ. τον χρόνο στοιχίζουν οι τρίωρες παρελάσεις-''καρνάβαλοι'' στις 6 παροικίες της Ομογένειας ΗΠΑ, γιά να καμαρώνουν σαν ''γύφτικα σκεπάρνια'' τα αστοιχείωτα-κομπλεξικά προεδρο-ψώνια, μαζί με φελλούς πολιτικούς, φορώντας μία...κορδέλα ''επίσημου''.

Και τα ελληνικά σχολεία, ανά τις παρακμάζουσες παροικίες μας, κλείνουν, εξαιτίας έλλειψης χρημάτων).

 

* To ''KΑΛΑΜΙ'' είναι το πρώτο, παλαιότερο και μεγαλύτερο (από τον απόδημο Ελληνισμό) e-ΜΜΕ στο διαδίκτυο (ιδρύθηκε αρχές 1995, με έδρα τις ΗΠΑ) και έχει καθιερωθεί ως η αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης, ειδικά γιά ζητήματα Ομογένειας, Απόδημου Ελληνισμού.

Το ''ΚΑΛΑΜΙ'', συνδυάζει ενημέρωση, αποκαλύψεις, σάτιρα κ.ά. Freedom of the Press in the United States is protected by the First Amendment to the United States Constitution.

(Tο Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχει μόνο 16 λέξεις γιά να προστατεύει αυτήν την βασική και απαραίτητη ελευθερία: ''Το Κογκρέσο δεν θα θεσπίσει νόμο που να περιορίζει την ελευθερία του λόγου και του Τύπου'')

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4245
ΕχθέςΕχθές5538
ΕβδομάδαΕβδομάδα15314
ΜήναςΜήνας63053
ΣύνολοΣύνολο3882745
Statistik created: 2016-04-13T13:36:48+00:00
O καιρός σήμερα